Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Terrasplanten voor een zomers gevoel

Bloemencenter Braeckman heeft alles in huis voor een oogverblindend en fris geurend terras. Maak kennis met onze terrasplanten in Laarne en vertrouw op ons deskundig advies inzake verzorging.

Voor elke tuin of terras

Een groot terras of een klein balkon? In ons tuincentrum hebben we voor elke buiten- of binnenruimte een mooie oplossing. Ook voor diverse perkplanten geschikt voor groot- en kleinhandel zijn we dé kwekerij bij uitstek. In de maand mei vindt u in onze winkel in Laarne een uitgebreid assortiment aan terrasplanten: oleander, bougainvillea, solanum, gerbera, We voeren ook rechtstreeks in uit Italie!…

Zuiders gevoel met fruitboompjes

Verder zitten eveneens olijfboompjes en citroenen in het assortiment. Een echte topper is de pepino of meloenpeer, een struikje met verrassend lekkere, meloenachtige vruchten. Mag het nog wat exotischer? Maak kennis met de kumquat – ook wel citrus fortunella margarita genoemd. Deze schitterende zuiderse plant heeft bovendien heerlijke vruchten.

Graag bijkomende inlichtingen over onze terrasplanten? Neem dan zeker even contact op met Bloemencenter Braeckman in Laarne. We staan u graag te woord.