Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Prachtige azalea’s in onze kwekerij

Bloemencenter Braeckman is gespecialiseerd in de teelt van azalea indica – ook wel de huisazalea genoemd. Kom hier meer te weten over onze milieuvriendelijke kwekerij in Laarne en kom onze azalea’s zeker eens bewonderen in de winkel.

Jarenlange ervaring in het kweken van azalea’s

Bloemencenter Braeckman is al jarenlang dé referentie voor zelfgekweekte azalea’s in de omgeving van Laarne en Oost-Vlaanderen. Onze kwekerij bevindt zich achteraan het bedrijf en is niet voor het publiek toegankelijk. De azalea wordt in een plastic pot geweekt op een containerveld dat volledig is afgedekt met folie. De bedoeling hiervan is om het overtollige water bij begieting af te voeren, te zuiveren en later opnieuw te gebruiken. Op deze manier besparen we heel wat water en kunnen we de teelt ook veel milieuvriendelijker laten verlopen.

Scherpe prijzen/h2>

Benieuwd naar onze azalea’s? U kunt deze magnifieke planten naar hartenlust bewonderen en aankopen in ons bloemencentrum. Aangezien u rechtstreeks bij de kweker koopt, zijn onze prijzen zeer concurrentieel. Daarnaast kweken we namelijk ook heel wat andere bloeiende planten – zoals perkplanten en terrasplanten, die vooral in de zomermaanden heel populair zijn. Kom dus zeker eens langs, of stel uw vragen via de contactpagina.

Kom meer te weten over ons kweekproces

In samenwerking met de toeristische dienst van de gemeente Laarne, organiseren we enkele keren per jaar bedrijfsbezoeken. Wil u met eigen ogen het productieproces zien en kundige uitleg krijgen over het teeltproces? Dan is zo'n bedrijfsbezoek zeker de moeite waard.