Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Ontdek het ruim aanbod aan bloemen en planten in ons bloemcenter

Met een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter biedt Bloemencenter Braeckman u eindeloos veel shopplezier. Ontdek ons uitgebreid aanbod aan bloemen, planten en accessoires in ons bloemencenter in Laarne en haal vandaag nog de natuur in huis.

Focus op kwaliteit

De bloemen en planten die u kunt verkrijgen in ons bloemencenter, hebben wij ofwel zelf gekweekt in onze kwekerij ofwel ingekocht bij leveranciers waarvan de kwaliteit bewezen is. Zo bent u niet alleen zeker dat u mooie planten of bloemen koopt, maar ook dat hun kwaliteit een lange levensduur verzekert. Wij hebben naargelang het seizoen grote assortimenten perkplanten, terrasplanten en kruiden. Verder vindt u bij Bloemencenter Braeckman in Laarne ook allerlei toebehoren en accessoires: potterie, glas, een compacte buitencollectie plantenbakken in terracotta en plastic,

Professioneel advies

Heeft u een bepaalde vraag over de verzorging van uw planten of bloemen? Vertrouw dan op ons deskundig advies. In onze winkel adviseren we u graag over welke planten wanneer bloeien, hoeveel zon ze kunnen verdragen, hoeveel water ze moeten krijgen, … Op die manier helpen wij u uw huis en tuin zo goed en mooi mogelijk in te richten en te onderhouden.

Wist u trouwens dat we ook boeketten en rouwkransen verkopen? Voor bestellingen kunt u terecht in de winkel of neem contact op via onze contactpagina.